LOENSTRUP SMYKKE DESIGN

Om

Loenstrup Smykke Design

Mit navn er Nynne Kegel, jeg er 46 år, smykkedesigner, og bor i Lønstrup, Nordjylland sammen med min mand og vores 2 døtre.

Er gift ind i en guldsmedefamilie, og har her fået en stor del af min viden om guldsmede faget. Jeg har i en stor del af mit liv beskæftiget mig med kreativitet og formgivning. Det startede som en hobby, og har med årene udviklet sig til et ønske om at skabe min egen arbejdsplads hvor kvalitet, service og håndværk er i højsædet.

Det er fantastisk at lave et smykke, og at se kunden blive begejstret for det.

Smykkerne er i ædelmetal og bliver til på eget værksted, inspirationen kommer blandt andet fra den rå og uspolerede natur ved Lønstrup og Vesterhavet.

Materialer af højeste kvalitet, nøje udvalgt efter designeren/kundens ønske.

Loenstrup Smykke Design tilbyder kunsthåndværk udført efter kundens eget ønske og design. Jeg ønsker at kunderne ser vores smykker som en investering, der samtidig fortæller en spændende historie.

Et vigtigt mål for virksomheden, er at være hurtig til at leverer, at være synlig, seriøse og yde en god service.

 Jeg producerer kun et begrænset antal af hvert smykke, og anvender kun ægte kvalitets materialer, som sølv og guld. Du er derfor altid sikker på, at få et unikt smykke af højeste kvalitet. Jeg håber at du kan finde noget du kan lide. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.

%

Kvalitet

%

Håndværk

%

Masseproduktion

%

Service

Du er altid velkommen til at kontakte mig.

Loenstrup Smykke Design – Smykker For Livet


Nyheder ja tak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv informeret om nye tiltag et par gange om året.

Tak for din tilmelding, husk at godkende din tilmelding i den fremsendte email. På forhånd tak, Nynne Kegel

Pin It on Pinterest

Share This