fbpx

Om Loenstrup Smykke Design

Design By Nature – Made By Nynne Kegel

Loenstrup smykke design

Mit navn er Nynne Kegel, jeg er 49 år, smykkedesigner,
og bor i Lønstrup, Nordjylland sammen med min mand og vores 2 døtre.

Er gift ind i en guldsmedefamilie, og har her fået en stor del af min viden om guldsmede faget. Jeg har i en stor del af mit liv beskæftiget mig med kreativitet og formgivning. Det startede som en hobby, og har med årene udviklet sig til et ønske om at skabe min egen arbejdsplads hvor kvalitet, service og håndværk er i højsædet.

Det er fantastisk at lave et smykke, og at se kunden blive begejstret for det.

DESIGN

Loenstrup Smykke Design tilbyder kunsthåndværk udført efter kundens eget ønske og design. Jeg ønsker at kunderne ser vores smykker som en investering, der samtidig fortæller en spændende historie. Et vigtigt mål for virksomheden, er at være hurtig til at leverer, at være synlig, seriøse og yde en god service.

EGET VÆRKSTED I LØNSTRUP

Smykkerne er i ædelmetal og bliver til på eget værksted, inspirationen kommer blandt andet fra den rå og uspolerede natur ved Lønstrup og Vesterhavet.

Materialer af højeste kvalitet, nøje udvalgt efter kundens ønske.

KVALITET

Jeg producerer kun et begrænset antal af hvert smykke, og anvender kun ægte kvalitets materialer, som sølv og guld. Du er derfor altid sikker på, at få et unikt smykke af højeste kvalitet. Jeg håber at du kan finde noget du kan lide. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.

Inspirationen findes i naturen

 

Når smykkedesigner Nynne Kegel går tur med hunden i klitterne eller på stranden ved Lønstrup, kigger hun mere ned end op. Hun bruger naturen aktivt, når hun skaber sine unikke smykker. På værkstedet forvandles ædle metaller til smykker, der fortæller en spændende historie om den rå og uspolerede natur ved Lønstrup. Havtorn, kogler, søpindsvin, fascinerende skaller fra blæksprutter eller strandsten, indgår i Nynne Kegels fantasifulde designs. Også fyret ved Rubjerg Knude kan ses i butikken i form af den smukke ”Fyrtårns-ring”.

Kig forbi værkstedet og vær med til selv at designe dit næste smykke.

Eksklusiv Rubjerg Knude Fyr fingerring og Fyræske

I den anledning har Nynne Kegel (Loenstrup Smykke Design) og Dorte Visby (Galleri Visby) designet en eksklusiv udgave af deres kendte Fyr-ring og Fyr-æske.

Værket består af 20 nummereret unikke Fyr-ringe og hånddekorerede rakubrændte æsker. Ringene er af 14 karat rødguld og fyret er i 14 karat hvidguld, i toppen af fyret sidder en 2 mm 0,03 CT-brillant, som symboliser lyset i fyret. På æskernes ene side ses omridset af fyret på dets gamle placering og på kanten af skrænten, på den anden side ses fyret på dets nye placering ’inde i landet’. Æskerne vil findes i 4 forskellige farcekombinationer, og både æsker og ringe er hver især helt unikke i deres udtryk. 

Tidevand i sterlingsølv og guld

Strukturen stammer fra skallerne fra blæksprutter, som vi finder på stranden ved Lønstrup.

Skallerne har forskellige mønstre ligesom et fingeraftryk. Vi støber direkte ned i skallen. De slibes og poleres for at fjerne eventuelle skarpe kanter, det er her vigtigt for os at smykkerne ligner den rå – uspolerede og smukke natur som den stammer fra.

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev.

Nyhedsbrevet udsendes et par gange om årligt.

Nyheder ja tak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv informeret om nye tiltag et par gange om året.

Tak for din tilmelding, husk at godkende din tilmelding i den fremsendte email. På forhånd tak, Nynne Kegel