fbpx

Loenstrup Smykke Design deltager på årets bryllupsmesse i Aalborg.

 

 

Bryllupsmesse Aalborg 2018, gør jeres planlægning nemmere, sjovere og billigere, med et besøg på de populære bryllupsmesser.

Få de nyeste trends, inspiration til festen, tips og idéer til dagen og ikke mindst det store overblik, suppleret med smagsprøver, modeshows og selvfølgelig de mange gode messe-tilbud.

Til glæde for alle kommende brudepar i hele Nordjylland, har bryllup.dk inviteret de bedste leverandører af ALT til bryllup, til messe i Aalborg. De glæder sig til at tage imod alle brude og gomme, der er på jagt efter bryllupsinspiration til den store dag, og har til og med krydret det hele med super gode messetilbud.

Når brudekjolen skal vælges er første skridt at finde en butik der rammer den stil, du som brud ønsker at være på din bryllupsdag. Bryllupsmessen i Aalborg byder på et overflødighedshorn af de nyeste og flotteste brudekjoler, fra butikker fra hele Nordjylland. Her kan du i ro og mag kigge kjolerne ud og måske få en fornemmelse af hvad din kommende mand, synes om. 🙂 2 gange i løbet af dagen er der modeshow med brudekjoler, brudefrisurer, brudebuketter og tøj til gommen.

Messen byder selvfølgelig også på andre lækre smagsprøver, på alt fra bryllupsmad til bryllupskager, samt konkurrencer på flere stande.

 

Er smagsprøverne ikke nok, kan I nyde et let måltid eller en god kop kaffe, i messens hyggelig café med udsigt til scenen.

 

Vel mødt til en romantisk eftermiddag i Aalborg!

 

Vi glæder os til at se jer.

 

Med venlig hilsen
Loenstrup Smykke Design

 

Adresse: Aalborg Kongres & Kultur Center Europa Plads 4, 9000 Aalborg
Dato: 28. januar 2018
Åbningstid: 11.00 til 16.00
Online billetpris: 60,-
Billet ved indgang: 80,-

 

Nyheder ja tak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv informeret om nye tiltag et par gange om året.

Tak for din tilmelding, husk at godkende din tilmelding i den fremsendte email. På forhånd tak, Nynne Kegel